Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΤΩΡΑ ΤΟ «ΦΟΥΣΚΩΤΟ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!


   Από την 1η Σεπτεμβρίου, όλοι οι φίλοι αναγνώστες του περιοδικού «ΦΟΥΣΚΩΤΟ», θα μπορούν να μας επισκέπτονται στα νέα μας γραφεία αλλά και στο κατάστημα που ετοιμάζουμε, όπου μπορείτε να προμηθευθείτε παλαιότερα τεύχη και ειδικές εκδόσεις, αλλά και να αγοράσετε ενδιαφέροντα (επιλεγμένα) διακοσμητικά αντικείμενα, memorabilia, δώρα, αφίσες και πίνακες, όλα με θέμα τη θάλασσα και τα σκάφη.
   Τα νέα μας γραφεία-καταστήματα, όπου θα συγκεντρωθούν όλες μας οι εκδόσεις, βρίσκονται σε κεντρική λεωφόρο της περιοχής Μελισσίων, με εύκολη πρόσβαση από την Αττική οδό, την Λεωφόρο Κηφισίας ή την Λεωφόρο Πεντέλης.
  Στον ίδιο χώρο θα αναπτυχθούν οι διαφημιστικές και γραφιστικές μας υπηρεσίες, σε σχεδιασμό και παραγωγή κάθε είδους διαφημιστικών εντύπων, αφισών, μακετών, λογοτύπων, ιστοσελίδων κ.ά, σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές (που περιλαμβάνουν το προηγμένο δημιουργικό καθώς και τις φωτογραφήσεις).
  Τέλος, ανατπύσσουμε τις ιστοσελίδες, τα blogs και τις ψηφιακές εκδόσεις των περιοδικών μας, παρέχοντας καθημερινή ενημέρωση στους αναγνώστες, και δωρεάν προβολή στο διαδίκτυο για όλους τους διαφημιζομένους στα έντυπά μας.
  Συγκεντρώστε λοιπόν τις ερωτήσεις σας, σημειώστε τα τεύχη που θέλετε να αγοράσετε, θυμηθείτε ότι υπάρχει τώρα ένας χώρος απ’ όπου θα μπορείτε να προμηθεύεστε πρωτότυπα διακοσμητικά, αναμνηστικά και δώρα γύρω από το αντικείμενο που αγαπάτε, και από 1η Σεπτεμβρίου θα σας περιμένουμε (απαραιτήτως με κέρασμα Ιταλικό καφέ).

  Η διεύθυνση των νέων καταστημάτων μας, θα ανακοινωθεί στις 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!

(ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ: ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ «ΦΟΥΣΚΩΤΟ» ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου