Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

52o SALONE DI GENOVA 2012- PORCA MISERIA!

Στις 14 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε το 51ο Ναυτικό Σαλόνι της Γένοβας. Παρ'ότι αισθητά μικρότερο σε έκταση σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον με αρκετά νέα μοντέλα φουσκωτών και κάποιες (λίγες) εξωλέμβιες. 
Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν 22 νέα μοντέλα, κάποια με μικρές βελτιώσεις ή με διαφορετικά μηχανικά σύνολα και κάποια εντελώς καινούργια. Επίσης είδαμε 13 νέα μοντέλα εξωλεμβίων.

Αναλυτικά, όλα τα νέα μοντέλα, οι κινητήρες αλλά και όλες οι βελτιώσεις στα γνωστά σκάφη, με πολλές φωτογραφίες στο επόμενο τεύχος του περιοδικού (το) "ΦΟΥΣΚΩΤΟ" που θα κυκλοφορήσει προς το τέλος Νοεμβρίου.

Αναφέρουμε ενδεικτικά κάποια νέα μοντέλα, όπως το νέο Solemar Offshore 25.1, το Nuova Jolly Freedom 5.90 (με έσω- έξω), το νέο "μικρό" της Motonautica (MV marine) 5.70 Privilege (που παρουσιάστηκε και με 40 Evinrude!), και το νέο Zodiac NZO 680.
Σύντομα στο Βlog του "ΦΟΥΣΚΩΤΟ" και στο κανάλι του "ΦΟΥΣΚΩΤΟ" στο You Tube θα αναρτηθούν Video από την φετεινή έκθεση που θα μεταφέρουν την "φτωχική" ατμόσφαιρα και βέβαια θα περιέχουν τα νέα μοντέλα σκαφών. (Εδώ ταιριάζει αυτό που λένε..."μείνετε συντονισμένοι!".)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου