Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΝΑΥΤΙΛΟΣ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 9η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ

  Για ακόμα μία χρονιά, η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτών Σκαφών «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», έδωσε το παρόν με δυναμική συμμετοχή στην Πανελλήνια Συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Ερμούπολης, στην Σύρο, από τις 20 έως 22 Ιουνίου 2014 με πολύ μεγάλη επιτυχία και διοργανωτές τον Ο.Φ.Τ.Σ. Σύρου.
  Συνολικά ο «ΝΑΥΤΙΛΟΣ» είχε 17 σκάφη και 67 συμμετέχοντες, έχοντας 4 ακόμα σκάφη φίλων με 11 συμμετέχοντες στην ομάδα του για την ετήσια Πανελλήνια Συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών. Η φετινή Πανελλήνια είχε πολλές εκδηλώσεις, άριστη εξυπηρέτηση και φιλοξενία, φέρνοντας το επίπεδο της .....Πανελλήνιας σε υψηλά επίπεδα.
  Το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014, σε συνδυασμό με την δυναμική παρουσία της Λέσχης στην Πανελλήνια Συνάντηση, μέλη της συμμετείχαν στην εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στο Δημαρχείο Σύρου και την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 στην κοινωνική προσφορά αγάπης στην Στέγη Ανηλίκων Σύρου με την παραδόση εφοδίων.
  Η Φυσιολατρική Λέσχη Φίλων Φουσκωτών Σκαφών «ΝΑΥΤΙΛΟΣ», αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον τοπικό Όμιλο για την διοργάνωση μίας από τις καλύτερες Πανελλήνιες Συναντήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα και εύχεται καλή δύναμη και καλή συνέχεια για τις μελλοντικές δραστηριότητες του Ομίλου. 








ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου