Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΦΟΥΣΚΩΤΟ»!


   ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (1-5 Αυγούστου) θα κυκλοφορήσει Πανελλαδικά το καινούριο τεύχος Νο 83 (137) του περιοδικού «ΦΟΥΣΚΩΤΟ».
  Η καθυστέρηση οφείλεται στα γνωστά (και τεράστια) προβλήματα της αγοράς σκαφών αναψυχής, όπου κανείς δεν αγοράζει τίποτα αλλά και κανείς δεν πληρώνει κανέναν! Και μέσα στην αναμπουμπούλα, όπως γίνεται παντού και πάντα (και συχνότερα στη χώρα μας), βρέθηκαν κι εκείνοι που κορόϊδεψαν τους συνεργάτες τους. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα για την συνέχεια του κλάδου, τελικά δεν είναι ούτε η ύφεση, ούτε η αναδουλειά, ούτε η βαρειά φορολογία ούτε και η αψυχολόγητη «εναντίον της ανάπτυξης» οικονομική κυβερνητική πολιτική των τελευταίων 20 μηνών. Είναι η ασυνέπεια των πελατών προς τους προμηθευτές τους, μια ασυνέπεια που δεν οφείλεται πάντα ή αποκλειστικώς σε αδυναμία αλλά κάποιες φορές σε πονηρία.
  Εν πάση περιπτώσει, το «ΦΟΥΣΚΩΤΟ» θα κυκλοφορήσει σε αυξημένο τιράζ στην επαρχία, στις μεγάλες πόλεις και τα παραθεριστικά κέντρα, μια και περιέχει (εκτός των τεστ) θέματα διαφορετικά, πρωτότυπα και ευχάριστα, που σηματοδοτούν μια νέα κατεύθυνση της ύλης προς την ενημέρωση και την ψυχαγωγία. Μπορεί να μην πωλούνται πιά –και προς το παρόν- καινούρια σκάφη, όλοι όμως θέλουμε να διαβάσουμε πληροφορίες και ιστορίες γι’ αυτά που έχουμε, για τα ταξίδια που κάνουμε, για την συντήρηση, τον εξοπλισμό, την πλεύση κτλ.
  Μην νομίσετε βέβαια ότι το περιοδικό θα δημοσιεύει διάφορα «ξερά» και βαρετά άρθρα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε την διαφορά στον τρόπο γραφής, και ότι ξέρουμε να φτιάξουμε ένα όμορφο και ευχάριστο έντυπο για τους χιλιάδες φίλους-αναγνώστες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου