Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΤΟ BLOG "ΦΟΥΣΚΩΤΟ" ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ, ΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

  Τώρα θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση και σχολιασμός της επικαιρότητας για ό,τι αφορά τα φουσκωτά σκάφη και τη θαλάσσια αναψυχή, οπότε παρακαλούμε να επισκέπτεστε το blog μας καθημερινώς (όπως και το facebook, ενώ σύντομα θα αρχίσουμε και να... κελαηδάμε στο Tweeter). 
  Το περιοδικό "ΦΟΥΣΚΩΤΟ"(που σύντομα κυκλοφορεί το νέο του τεύχος στα περίπτερα όλης της Ελλάδος), όπως πάντα θα δημοσιεύει ενδιαφέροντα θέματα με την ανάπτυξη, την ανάλυση και την αισθητική που μόνο τα έντυπα μπορούν να δώσουν. Η άμεση ενημέρωση όμως, θα δίνεται καθημερινά από το blog μας. Και όταν λέμε "άμεση ενημέρωση", εννοούμε ας πούμε θέματα όπως η 7η Πανελλήνια Συγκέντρωση Φουσκωτών της Σάμου που θα γίνει στις 29/-1/7 (που δεν διαφημίζεται πουθενά), ή τον 2ο Αγώνα Φουσκωτών, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για τις 2-3/6 στην Κω, και επίσης δεν αναφέρεται πουθενά (εκτός από τα τοπικά ηλεκτρονικά media). Αν αυτή η εκδήλωση έγινε, θα πρέπει να υπάρξει ενημέρωση. Αν πάλι δεν έγινε, θα πρέπει να υπάρξει αιτιολογία. Το blog του "ΦΟΥΣΚΩΤΟ" λοιπόν, από σήμερα θα αποτελεί την καθημερινή σας ενημέρωση, "in good times and in bad times"!
  Όσο για τον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Φουσκωτών, βεβαίως και έγινε στην όμορφη Κω, σε μιά συνδιοργάνωση του τοπικού ομίλου "Τρίτωνες" και του Ροδιακού "Ρ.Ο.ΤΑ. Φουσκωτών".  Και με την ευκαιρία, για μία ακόμα φορά να τονίσουμε ότι κατά την άποψή μας, και χωρίς βέβαια να υποτιμούμε τις προσπάθειες όλων των πιλότων, χορηγών και οργανωτών, το ότι υπάρχει Πρωτάθλημα Ταχυπλοΐας φουσκωτών στην χώρα μας,  οφείλεται στις άοκνες προσπάθειες του Ρ.Ο.ΤΑ., του Δ.Σ. του και του κ. Κ. Θεουλάκη, προσπάθειες οι οποίες γίνονται με φανατισμό σε Πανελλήνιο επίπεδο και δεν αφορούν μόνο την προβολή μιάς ή δύο τοπικών Λεσχών. Μακάρι λοιπόν να υπήρχαν και άλλες περιοχές της χώρας μας που θα αγκάλιαζαν τους αγώνες και τις συγκεντρώσεις των φουσκωτών σκαφών με τέτοιο πάθος όσο η Δωδεκάνησος.
  (Αυτό βέβαια δεν σημαίνει, από την άλλη, ότι ένα Πρωτάθλημα πρέπει να γίνεται πάση θυσία και σε κάθε εποχή, μιά και αν ο αριθμός συμμετοχών φθίνει, χάνει μεγάλο μέρος από το θέαμα και το πρεστίζ του και το concept πιθανόν να χρειάζεται αναθεώρηση).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου