Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ (Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ!)

  Χρόνια πολλά σε όλους τους, νέους και παλιούς, φίλους του περιοδικού «ΦΟΥΣΚΩΤΟ», που είναι και προσωπικοί μας φίλοι (κάποιοι απ’ αυτούς δε, έρχονται από δεκαετίες πίσω). 
  Σ’ αυτό το ευχητήριο σημείωμα, θα θέλαμε να εκφράσουμε τη χαρά και την ευτυχία μας που ζούμε σ’ αυτή την όμορφη, ηλιόλουστη χώρα, και που αξιωθήκαμε να την χαρούμε για πολλά καλοκαίρια μ’ ένα μικρό, δικό μας, σκάφος. 
  Γιατί, αν τα βάλουμε όλα σε μια ζυγαριά, οι δυσκολίες των δύο-τριών τελευταίων ετών δεν μπορούν με τίποτα να επισκιάσουν τα όμορφα χρόνια που ζήσαμε, και που ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ότι θα ξαναζήσουμε στο μέλλον! 
  Και, στο κάτω-κάτω, την ευθύνη δεν την έχουν αποκλειστικά οι πολιτικοί (όπως αρέσει στον λαό μας να λέει), αλλά οι ψηφοφόροι αυτής της χώρας, που ανέδειξαν αποδεδειγμένα ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ανθρώπους στην ηγεσία της χώρας μας, ακολουθώντας τυφλές κομματικές επιταγές (και συχνά, «προσωπικά βολέματα»). 
  Υπ’ αυτή την έννοια, κανείς δεν δικαιούται «να γκρινιάζει». Και δεν το κάνουμε ούτε εμείς, που με την αρθρογραφία μας ΦΩΝΑΖΑΜΕ από το 2007 –και κυρίως μετά το 2009– γι’ αυτό που ερχόταν! 
  Δηλώνουμε λοιπόν αισιόδοξοι, και παραμένουμε πιστοί στην Ελλάδα του ήλιου και της θάλασσας. 
  Στην Ελλάδα, που μπορεί να μας πληγώνει αυτό τον καιρό… 
  Αλλά η θάλασσα θα είναι και αύριο εκεί! 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου