Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ!

Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ” ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 
  ΕΥΡΩ!

  Δεν είναι “βιβλίο”, αλλά ούτε και περιοδικό: Η έκδοση “Τα πάντα για το ΦΟΥΣΚΩΤΟ” περιλαμβάνει όντως ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τα φουσκωτά σκάφη (αλλά και εν γένει τα μικρά ταχύπλοα αναψυχής), σε περιεκτικά, κατανοητά και ευχάριστα στην ανάγνωση άρθρα, σε 128 σελίδες μεγάλου σχήματος γεμάτες έγχρωμες κατατοπιστικές εικόνες, φωτογραφίες και σχήματα (αναλογούν σε βιβλίο 250 σελίδων!). 
  Αρχίζοντας από το Α (κυριολεκτικά!), προσδιορίζεται και οριοθετείται το φουσκωτό σκάφος και οι δυνατότητές του, και κατόπιν αναλύονται τα πάντα: Ο τύπος και ο σχεδιασμός της γάστρας, η αρχική απόφαση αγοράς, η παρακολούθηση του καινούριου σκάφους κατά την ναυπήγηση, και βέβαια η επιλογή και οι έλεγχοι για αγορά μεταχειρισμένου! Επίσης, συμβουλές και οδηγίες για τους τεχνικούς ελέγχους κατά την αγορά μεταχειρισμένου κινητήρα (κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στην εποχή μας, όπου η αγορά σκαφών γυρίζει βασικά γύρω από τα μεταχειρισμένα).
  Στη συνέχεια: Άρθρα για τον εξοπλισμό, την χρήση, την ανέλκυση και καθέλκυση, την αγορά τρέϊλερ, την οδήγηση και το μανουβράρισμα του τρέϊλερ και φυσικά την φθινοπωρινή και εαρινή συντήρηση.
  Δεν σταματάμε όμως εδώ: Το άρθρο για την επιλογή της σωστής προπέλλας σας ενημερώνει για το πως θα πάρετε την μέγιστη απόδοση με την ελάχιστη κατανάλωση από τον κινητήρα σας, ενώ στο ίδιο θέμα θα σας βοηθήσουν και οι οδηγίες για τον τρόπο χειρισμού του σκάφους ανάλογα με την τεχνολογία του κινητήρα! Φυσικά, ο κύριος λόγος αγοράς ενός φουσκωτού, είναι οι καλοκαιρινές διακοπές! Υπάρχουν λοιπόν πολλά ενδιαφέροντα άρθρα πάνω σ’ αυτό το θέμα, που ξεκινούν από την προετοιμασία και το “φόρτωμα” του σκάφους, συνεχίζουν με τους καλύτερους “προορισμούς” διακοπών, δίνουν μιά ευχάριστη νότα με τον “κώδικα καλής συμπεριφοράς” στο σκάφος, και καταλήγουν σε ... ψυχολογική στήριξη για τα “φθινοπωρινά blues” της επιστροφής! Τέλος, υπάρχει ένα μεγάλο άρθρο για την επιλογή των πεντάμετρων φουσκωτών καθώς και για τις εγγυήσεις των κινητήρων.
  Όλα αυτά κοστίζουν μόλις 10 Ευρώ! Μπορείτε να προμηθευθείτε την έκδοση “ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ” του Δημήτρη Παπανδρέου από το νέο μας κατάστημα στην Π. Τσαλδάρη 17 στο τρίγωνο Μελισσίων,  τηλ.: 210 6856448, 6950 974410, ή στο e-mail: papandre@otenet.gr, για να έρθει στο σπίτι σας με courier (αντικαταβολή) με ελάχιστη επιβάρυνση. Επίσης, μπορείτε να το παραγγείλετε στέλνοντας ταχυδρομική επιταγή 12 Ευρώ στην διεύθυνση: Δημήτρης Παπανδρέου, Π. Τσαλδάρη 17, 15127 Μελίσσια Αθήνα.

*Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 6,5 %.

 ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ “ΤΑ  ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ”, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ  ΑΝΑΨΥΧΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου