Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ MOTOSPORT

TO ΘΡΥΛΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΑΣ MOTOSPORT ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΙΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013.

  Για όλα έρχεται κάποτε η σωστή στιγμή. Και η "στιγμή" για την επανακυκλοφορία του περιοδικού μοτοσυκλέττας MOTOSPORT, θα έρθει στις 26 του ερχόμενου Οκτωβρίου.
 Το MOTOSPORT ιδρύθηκε το 1978 και ήταν το περιοδικό που δημιούργησε τον "σύγχρονο μοτοσυκλεττισμό", μεταφορικά και κυριολεκτικά, πάντα μιλώντας για την αγαπημένη μας χώρα. Η αναστολή της έκδοσης το 2003 προφανώς ήταν προσωρινή (καθαρά για εμπορικούς ΚΑΙ δεοντολογικούς λόγους, αφού τα πολλά περιοδικά δικύκλων που κυκλοφορούσαν  είχαν οδηγήσει την αγορά σε πρακτικές που δεν είναι του γούστου μας ούτε του στυλ μας), αλλά η υπερ-απασχόλησή μας με τα φουσκωτά σκάφη, άφησε, χωρίς να το πολυκαταλάβουμε είναι αλήθεια, δέκα ολόκληρα χρόνια να φύγουν, σαν νερό πίσω απο τη γάστρα μας, σαν άσφαλτος κάτω απ' τους τροχούς μας.
  Επι του παρόντος, και μέχρι την λειτουργία του πόρταλ και την κυκλοφορία του τεύχους, μπορείτε, εσείς οι παλιοί φίλοι που συνεχίσατε την επαφή και στα σκάφη, να ενημερώνεστε στο www.motosport-magazine.blogspot.com, για ό,τι νέο σχετικά με τη μοτοσυκλέττα αλλά και για την εξέλιξη της προετοιμασίας της επανέκδοσης.

 Και με την ευκαιρία: ΠΑΝΤΑ ζητούνται και αναζητούνται συνεργάτες ύλης, καθώς και άτομα με διάθεση να κάνουν την διαφορά στην φωτογραφία, στο βίντεο, στην εικαστική παρουσίαση. Επικοινωνήστε στο e mail: papandreou@live.com

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι η πένα του Δημήτρη Παπανδρέου να γράψει και πάλι,γιατί μόνον καλό μπορεί να κάνει ο υγιής ανταγωνισμός.Για μας τους παλαιότερους μοτοσικλετιστές (50άρηδες πια) έχει και την συναισθηματική έννοια με την μοτοσικλέτα που αγαπήσαμε και που σήμερα χάνεται μέσα σε ''πουλ μουρ'' ABS,LAUNCH CONTROL,ESA,SAG ΚΛΠ.
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! -ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή