Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΦΟΥΣΚΩΤΟ Νο 79 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ-ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2010

www.fouskoto-mag.blogspot.com


Αγαπητοί φίλοι και Συνεργάτες,

Λόγω της εξαιρετικά δύσκολης εποχής, που δυστυχώς έχει μεταβάλλει πολλούς χτεσινούς σοβαρούς επαγγελματίες του κλάδου σε “φοβισμένους” ανθρώπους που δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα επειδή δεν μπορούν να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, το περιοδικό “ΦΟΥΣΚΩΤΟ” θα κυκλοφορήσει ως διμηνιαίο για τον Οκτώβριο-Νοέμβριο (όπως συνέβη και με το τεύχος Νο 78, Αυγούστου-Σεπτεμβρίου). Τον Δεκέμβριο, το Νο 80 θα κυκλοφορήσει κανονικά, στις 20 του μηνός.
  Σημειώνουμε ότι το “ΦΟΥΣΚΩΤΟ” διαφημίζει και προβάλλει όλους τους πελάτες του στο Internet, στη σελίδα www.fouskoto-mag.blogspot.com, η οποία παρουσιάζει μεγάλη, και διαρκώς αυξανόμενη, επισκεψιμότητα.
  Όλες οι εταιρείες λοιπόν που επιθυμούν να κάνουν κάποιες ανακοινώσεις, προσφορές, κτλ. εν όψει του Ναυτικού Σαλονιού (16-24 Οκτ.), παρακαλούμε να στείλουν δελτία Τύπου και φωτογραφίες στο e-mail: papandre@otenet.gr για ΑΜΕΣΗ ανάρτηση!
  Το “ΦΟΥΣΚΩΤΟ” προβάλλει τους πελάτες του με κάθε τρόπο, και στο περίπτερο και στο Διαδίκτυο!
  Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι το περίπτερό μας στο Ναυτικό Σαλόνι είναι το Νο 2Β 13 (στο τέλος της αίθουσας Νο 2, αριστερά), όπου και θα σας περιμένουμε για καφέ και συζήτηση επί των θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο μας αυτήν την (ευχόμαστε “περαστική”) περίοδο.
 Με εκτίμηση,
 Δημήτρης Παπανδρέου
& Συνεργάτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου