Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

H SEA LANDER ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η SEA LANDER boats trailers με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώνει τους πελάτες της και γενικότερα τους φίλους της θάλασσας, ότι λειτουργεί πλέον σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, αναβαθμίζοντας έτσι τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της.

  Στα πλαίσια της πράσινης ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος σε συνεργασία με επώνυμη εταιρεία ανακύκλωσης μετάλλου, αποφασίσαμε εκ νέου την εφαρμογή του προγράμματος απόσυρσης των παλαιών τρέϊλερ.
  Στη νέα κτιριακή εγκατάσταση που βρίσκεται στον Ασπρόπυργο και επί των οδών Κωστή Παλαμά, 25ης Μαρτίου και Ελευθερίας (16ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, παραπλεύρως πρατηρίου βενζίνης BP), μπορούν οι κάτοχοι των παλαιών τρέϊλερ να προσέρχονται προκειμένου να γίνεται η εκτίμηση και να συμφωνείται η απόσυρση, καθώς και η παραλαβή του νέου τρέϊλερ Sea Lander το οποίο θα είναι εφοδιασμένο με ανταλλακτικό τροχό, πιστοποιημένο από το Υπουργείο Βιομηχανίας και την γνωστή πλέον ποιότητα Sea Lander.
  Ευχαριστούμε θερμά το περιοδικό για την φιλόξενία παραμένοντας φανατικοί αναγνώστες του.


  Περισσότερες πληροφορίες: Sea Lander, 16ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, Ασπρόπυργος, Τηλ./Fax: 210 5579629, E-mail: info@sealander.gr, www.sealander.gr.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου