Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ «ΦΟΥΣΚΩΤΟ», ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ!

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ Νο 134 ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ «ΦΟΥΣΚΩΤΟ» ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΤΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ GENOVA ΚΑΙ ΑΘΗΝΩΝ

  Παρά τις αντίξοες συνθήκες, και μέσα στο –δυστυχώς- εχθρικό περιβάλλον που έχει διαμορφώσει η πολιτική της Κυβέρνησης για τα σκάφη αναψυχής, κυκλοφορεί ένα εντυπωσιακό και πολυσέλιδο τεύχος αφιερωμένο στα ναυτικά σαλόνια της Genova και της Αθήνας, με όλα τα μοντέλα μικρών και μεγάλων φουσκωτών RIBs για το 2011. Είναι περιττό να πούμε (γιατί δεν χρειάζεται να σας απασχολούμε με τα προβλήματά μας) ότι η καθυστέρηση της κυκλοφορίας οφείλεται στα τεράστια οικονομικά προβλήματα και στην ύφεση του σχεδόν... 100% (!) που χτύπησε τον κλάδο των φουσκωτών το τελευταίο εξάμηνο. Η «κρίση» αυτή φαίνεται φυσικά και στις μειωμένες διαφημιστικές καταχωρήσεις, κάτι που σημαίνει ότι το «ΦΟΥΣΚΩΤΟ» εξαρτάται πλέον σχεδόν αποκλειστικά από τις πωλήσεις των περιπτέρων. Με το «δικαίωμα» που μας δίνει η συνεχής και αποκλειστική ενασχόληση, προάσπιση και προώθηση του φουσκωτού σκάφους επί δεκαπενταετία αλλά και η «σχέση» που έχουμε αναπτύξει μαζί σας όλα αυτά τα χρόνια, σας ζητάμε αυτή τη φορά (και για το άμεσο, τουλάχιστον, μέλλον) να αναζητήσετε στο περίπτερο και να αγοράσετε το τεύχος του περιοδικού, εφόσον φυσικά πιστεύετε ότι προσέφερε στο παρελθόν και θα συνεχίσει να προσφέρει στο μέλλον.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Λόγω της «κατάστασης συναγερμού», το τεύχος Νο 134 θα κυκλοφορήσει στις 24/11 μόνο στην Αθήνα-Πειραιά και μία εβδομάδα αργότερα σε όλη τη χώρα. Το τεύχος Νο 135, με όλα τα τεστ των νέων μοντέλων του 2011, θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα πανελλαδικά, την εβδομάδα των Χριστουγέννων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου