Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Η «ΚΑΘΙΖΗΣΗ» ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ, ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ! ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ FREE ON THE NET

Εντός της Μεγάλης Εβδομάδας οι δεκάδες χιλιάδες φίλοι της θάλασσας και των φουσκωτών, θα έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν ελεύθερα και εντελώς δωρεάν στο Internet, το «ηλεκτρονικό» ΦΟΥΣΚΩΤΟ-Free on the net.
  Πρόκειται για ένα πραγματικό περιοδικό (δηλαδή, όχι blog, site ή portal), με εξώφυλλο, περιεχόμενα και σελιδοποιημένα άρθρα, το οποίο θα δίνει την δυνατότητα στους φίλους της θάλασσας να έρχονται σε επαφή με την ύλη, τον τρόπο γραφής, την θεωρία και το επίπεδο/ποιότητα του περιοδικού «ΦΟΥΣΚΩΤΟ», ώστε εάν όλα αυτά τους ικανοποιούν, να αναζητούν και να αγοράζουν την έντυπη έκδοση με την ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΥΛΗ στα περίπτερα.
  Το «ΦΟΥΣΚΩΤΟ Free on the net” θα αναδημοσιεύει σημαντικά άρθρα του περιοδικού, τα τρέχοντα νέα και φυσικά διαφημίσεις σε ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ. Μ’ αυτόν τον τρόπο, πιστεύουμε ότι αυξάνουμε την προβολή του περιοδικού και των διαφημιζομένων του, κερδίζοντας νέους αναγνώστες ΚΑΙ αγοραστές για το μηνιαίο περιοδικό μας, που βεβαίως θα κυκλοφορεί κανονικά στα περίπτερα.
  Για να διαβάσει κάποιος το ΦΟΥΣΚΩΤΟ Free on the net, δεν χρειάζεται ούτε «εγγραφή», ούτε στοιχεία, ούτε συνδρομή, ούτε τίποτα! Με ένα «κλικ» στο www.fouskoto-mag.blogspot.com, είναι στη διάθεσή του επιλεγμένα άρθρα του περιοδικού «ΦΟΥΣΚΩΤΟ», που θα τον κάνουν να το αναζητήσει στα περίπτερα!
  Ευχαριστούμε λοιπόν τους αναγνώστες-αγοραστές, και καλοδεχόμαστε τους «free» ηλεκτρονικούς επισκέπτες στην οικογένεια του περιοδικού που επί 16 χρόνια κρατάει ψηλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, την σημαία των φουσκωτών!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


*  Το επόμενο τεύχος (Νο 82) θα κυκλοφορήσει στις αρχές Μαΐου ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ  ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου