Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ (Νο 82) ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

  Κυκλοφορεί την Παρασκευή 27/5 το νέο τεύχος του περιοδικού "ΦΟΥΣΚΩΤΟ", το οποίο, λόγω του συστήματος διανομής, θα έχει φτάσει στα περίπτερα όλης της χώρας μέχρι την Δευτέρα 30/5 (αν δεν το βρίσκετε στην πόλη/περιοχή σας, θερμώς παρακαλούμε ενημερώστε μας με e-mail).
  Λόγω των οικονομικών συνθηκών (γενικώς) αλλά και εξ' αιτίας της κυριολεκτικής ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ του κλάδου των φουσκωτών και των μικρών σκαφών αναψυχής, αυτό το τεύχος καθυστέρησε να κυκλοφορήσει, κάτι που ελπίζουμε να γίνεται -αυτή τη φορά τουλάχιστον- κατανοητό από τους αναγνώστες μας. Κατανοητός πιστεύουμε να είναι -πλέον- και ο λόγος για τον οποίον ζητάμε την υποστήριξή τους, δηλαδή την αγορά του τεύχους από το περίπτερο, μιά και όλοι όσοι αγαπούν τα φουσκωτά και ενδιαφέρονται για την ύπαρξη και συνέχεια του κλάδου τους (κατασκευαστικού και εμπορικού) στην Ελλάδα, πρέπει να γνωρίζουν ότι το "ΦΟΥΣΚΩΤΟ" καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες ώστε να συνεχίσει την έκδοσή του και να υπάρχει ένα μεγάλο, βασικό, σημαντικό και αξιόπιστο μέσο προβολής και διάδοσης των φουσκωτών σκαφών και των σχετικών επιχειρήσεων. Οι επιχειρήσεις αυτές, που στο μεγαλύτερο ποσοστό τους είναι μικρές έως πολύ μικρές, αδυνατούν να υποστηρίξουν την διαφημιστική τους προβολή, κάτι που με πραγματικές θυσίες προσπαθεί να κάνει το "ΦΟΥΣΚΩΤΟ": Όταν για περισσότερα από 15 χρόνια ζεις και προοδεύεις χάρις στην εμπιστοσύνη ενός κλάδου της μεγάλης θαλασσινής αγοράς, τότε έχεις και την υποχρέωση να "επιστρέψεις" και να τιμήσεις με κάθε τρόπο αυτή την εμπιστοσύνη, όταν οι καταστάσεις γίνουν δύσκολες. Το μεγάλο πρόβλημα σ' αυτή μας την προσπάθεια είναι ότι, όπως συμβαίνει σε όλα τα επαγγέλματα, έτσι και στη δική μας αγορά υπήρξαν (και υπάρχουν) επιχειρήσεις που μας δημιουργούν τεράστιες δυσκολίες στη συνέχιση της δουλειάς μας, όχι τόσο -ή μόνο- λόγω αδυναμίας, αλλά, δυστυχώς, "εκ' συστήματος". Όπως και να έχει, εμείς προχωράμε τονίζοντας την όμορφη πλευρά του αντικειμένου μας, δηλαδή τα σκάφη, την θάλασσα, τα ταξίδια, και σε καμμία περίπτωση δεν θέλουμε να μεταφέρουμε τα δικά μας προβλήματα στους αναγνώστες μας. Απλώς, ζητάμε την υποστήριξή τους, που μπορούν να δείξουν αγοράζοντας το νέο τεύχος Νο 82 την Δευτέρα 30/5 από τα περίπτερα όλης της χώρας!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θυμίζουμε ότι εντός των ημερών αναρτάται και το δεύτερο τεύχος του ηλεκτρονικού μας περιοδικού "ΦΟΥΣΚΩΤΟ Free on the Net".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου