Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/2 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ

(ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 15/2 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ)

Το νέο τεύχος του περιοδικού “ΦΟΥΣΚΩΤΟ” θα βρίσκεται την Παρασκευή 10/2 στα περίπτερα, “εγκαινιάζοντας” την σαιζόν του 2012.
  Θα αποτελούσε μέγα σφάλμα το να θεωρήσουμε όλοι οι “παράγοντες” του κλάδου των σκαφών αναψυχής (και ειδικά των φουσκωτών), ότι η αγορά αυτή έσβησε οριστικά και αμετάκλητα.
  Γιατί τα χιλιάδες μικρά σκάφη και οι ιδιοκτήτες τους, ειδικά σε περιόδους κρίσεως, θα χρησιμοποιηθούν σίγουρα σαν... “αγχολυτικά” και σαν το πιό κατάλληλο μέσο για την τόσο απαραίτητη “ανα-ψυχή”, έτσι ώστε όλοι (μαζί) να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα.
  (Προβλήματα, που λόγω της ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ των πολιτικών, δεν είναι πιά προβλήματα ενός κλάδου, αλλά προβλήματα ολόκληρου του Έθνους).
  Ναι, η αγορά καινούριων σκαφών και κινητήρων έχει πληγεί, και θα χρειαστεί χρόνο για να ανακάμψει. Όμως, οι δεκάδες χιλιάδες πελάτες που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από τις ναυτικές επιχειρήσεις, συνεχίζουν να έχουν ανάγκη υποστήριξης, αποτελώντας συγχρόνως και μία σταθερή πηγή εισοδήματος για τον κλάδο.
  Είναι λοιπόν και ουσιαστική αλλά και ηθική υποχρέωση όλων, το να συνεχίσουμε, με τα όποια προβλήματα και θυσίες, τη δουλειά μας, μιά και εμείς περισσότερο από κάθε άλλον, ξέρουμε καλά ότι πάντα (μα πάντα!) μετά από την θύελλα και την φουρτούνα, έρχεται η ηρεμία και η μπουνάτσα.
  Το “ΦΟΥΣΚΩΤΟ”, όπως έχει αποδείξει από το 1993, είναι ικανό να ανταπεξέλθει ακόμα και στις μεγαλύτερες δυσκολίες, και ελπίζει ότι σ’ αυτή την μάχη, θα έχει όλους εσάς, τους αναγνώστες-καταναλωτές δίπλα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου