Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ


  Την Παρασκευή 10/2 κυκλοφόρησε (μετά από μερικούς δύσκολους μήνες) το τεύχος Νο 84 του περιοδικού (το) "ΦΟΥΣΚΩΤΟ", το οποίο κατά την άποψή μας περιέχει μερικά άρθρα που θα έπρεπε να διαβάσετε! Πιστεύουμε ότι στην εποχή της προχειρότητας, της ευκολίας αλλά και του σοβαρού προβληματισμού, το να υπάρχουν μερικά -πάντα κατά την άποψή μας- καλογραμμένα κείμενα που να "απαντούν" στα ερωτήματα της καθημερινότητας, να "συναντούν" τον μέσο Έλληνα (που διατηρεί την λογική και την ψυχραιμία του) και να "ψυχαγωγούν" τους φίλους της θάλασσας (και όχι μόνο) με θέματα που τους ενδιαφέρουν (δοσμένα με συνέπεια αλλά και χιούμορ), είναι μιά πραγματική βοήθεια για να περάσουμε μερικές ευχάριστες ώρες, έτσι "μεταξύ μας", βγούμε δεν βγούμε στη θάλασσα!
  Ζητάμε να αγοράσετε το περιοδικό, για να το υποστηρίξετε, για όσα προσέφερε στο παρελθόν και για όσα έχει να προσφέρει στο μέλλον. Και ζητάμε ακόμα, και να το ψάξετε επίμονα στα περίπτερα (γιατί λόγω περικοπών τα πρακτορεία Τύπου φαίνεται ότι διανέμουν σωστά μόνο τις εφημερίδες και τα περιοδικά των ιδιοκτητών τους), αλλά και να δείξετε κατανόηση για τις μειωμένες σελίδες που βεβαίως συνοδεύονται από μειωμένη τιμή στα 5 Ευρώ (εκ των οποίων εισπράττουμε περίπου τα 3,00).
  Τέλος, λόγω των εξαιρετικά δυσμενών συνθηκών που δημιουργεί η κακοκαιρία σε όλη την χώρα (ηπειρωτική και νησιωτική), η διανομή αρχικά έγινε μόνο σε Αθήνα-Πειραιά και προάστεια (ούτε καν σε ολόκληρη την Αττική), γιατί το πιθανότερο είναι ότι τα τεύχη "θα χαθούν" στα υποπρακτορεία επαρχιών, όπως η πείρα μας έχει διδάξει ότι συμβαίνει στα μικρά περιοδικά που μοιράζουν λίγα φύλλα). Ζητάμε την κατανόηση των φίλων μας από όλη την Ελλάδα, και τους ενημερώνουμε ότι τα τεύχη που στέλνουμε σε όλη την χώρα είναι διπλάσια από αυτά της Αθήνας, γιατί η πραγματική δύναμη του περιοδικού, όντως βρίσκεται στην επαρχία και στα νησιά και κατά δεύτερον λόγο στα αστικά κέντρα.


  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ E-MAIL ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου