Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

''ΣΚΑΦΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝ'' ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΝΑΥΤΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ

Για άλλη μιά χρονιά η εταιρεία μας ''ΣΚΑΦΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝ'' ΑΦΟΙ ΜΠΙΣΚΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε., ισχυροποιώντας την ήδη μεγάλη διεθνή παρουσία της στην  Ευρώπη, ήταν παρούσα σε όλα τα μεγάλα Ναυτικά σαλόνια.
Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν την κατάσταση της Ελληνικής αγοράς,αποφασίσαμε να  πραγματοποιήσουμε μία μεγάλη διεθνή καμπάνια με στόχο να ενισχύσουμε τις εξαγωγές μας.
Η σαιζόν ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2011 με το Ναυτικό σαλόνι της Γένοβας και στη συνέχεια τον Ιανουάριο του 2012 λάβαμε μέρος στά Ναυτικά σαλόνια του Λονδίνου και του Ντίσελντορφ.
Τα αποτελέσματα από τις συμμετοχές μας αυτές ήταν εντυπωσιακά διότι εκτός από τις παραγγελίες που εξασφαλίσαμε στις αγορές που ήδη δραστηριοποιούμαστε, καταφέραμε να επεκτείνουμε το δύκτιο μας και σε άλλες χώρες που έως τώρα δέν είχαμε παρουσία.
Οι επόμενες διεθνείς συμμετοχές μας είναι τα ναυτικά σαλόνια στην Κωνσταντινούπολη, το  Αμστερνταμ, στην Βιένη και το Οσλο.
Η ποιότητα και η γκάμα των σκαφών που με συνέπεια κατασκευάζουμε από το 1980 σε συνδυασμό με την ισχυρή παρουσία μας σε όλες τις χώρες της Ευρώπης αλλά και την Αυστραλία, μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι γιά το μέλλον μας και υπερήφανοι διότι με τις εξαγωγές μας αποδεικνύουμε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν παραγωγικές επιχειρήσεις στήν Ελλάδα.

Κώστας & Βασίλης Μπισκίνης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου