Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ 33ου ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΑΛΟΝΙ: ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ «ΦΟΥΣΚΩΤΟ» ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Δ 31

  Η διοργανώτρια εταιρεία Expo One και ο ΣΕΚΑΠΛΑΣ-ΠΕΕΥ, αποφάσισαν να διοργανώσουν το φετεινό Ναυτικό Σαλόνι, παρά το γεγονός των ελάχιστων σκαφών αλλά και της παντελούς απουσίας των εξωλεμβίων κινητήρων. Δεν γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους η έκθεση δεν ανεβλήθη για την Άνοιξη (δεν είναι ντροπή να ματαιώνεται ή να αναβάλλεται ένας τέτοιος θεσμός, προκειμένου να προφυλαχθεί από το στίγμα της αποτυχίας), πάντως Ναυτικό Σαλόνι σαν αυτό που ξέρουν και θυμούνται οι φίλοι της θάλασσας, δεν πρόκειται να δουν. Ας έρθουν για «συμπαράσταση» στον κλάδο, για βόλτα, για κουβέντα και για αξεσσουάρ, αλλά ας μην έχουν την απαίτηση να βρουν πολλές εταιρείες σκαφών. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε και το τονίζουμε, γιατί πολύ συχνά στο παρελθόν έχουμε δεχτεί παράπονα επισκεπτών για τον αριθμό των εταιρειών και των εκθεμάτων..
  Το καινούριο τεύχος του περιοδικού μας, δυστυχώς δεν θα προλάβει να έχει κυκλοφορήσει πριν το Σαλόνι αλλά κατά την διάρκειά του. Και ευθέως μπορούμε να πούμε ότι οι λόγοι είναι «εξοργιστικά οικονομικοί» (!), δηλαδή αρκετές «μεγάλες» και γνωστές εταιρείες προτιμούν να επενδύουν τα χρήματά τους, ή τέλος πάντων όσα τους έχουν απομείνει, οπουδήποτε αλλού εκτός των υποχρεώσεών τους απέναντι στο περιοδικό μας. Κρίμα κι άδικο, αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα: Υπάρχουν πολλές σοβαρές επιχειρήσεις κατασκευής και εισαγωγής σκαφών τις οποίες θα πρέπει ο κόσμος να υποστηρίζει, για τον απλούστατο λόγο ότι θα εξυπηρετηθεί καλύτερα. (Όταν ανοίξει και πάλι η αγορά, σε κάποιο μακρινό μέλλον που ακόμα δεν μπορούμε να διακρίνουμε, εδώ θα είμαστε να σας τις υποδείξουμε, εφ’ όσον μας κάνετε την τιμή να μας συμβουλευτείτε).
  Σας περιμένουμε τα βραδάκια στο περίπτερο Δ 31 (κάπου προς το τέλος του τέταρτου διαδρόμου της μοναδικής αίθουσας Νο 3 στην οποία γίνεται φέτος η έκθεση), να μιλήσουμε για σκάφη, καταναλώσεις, ιπποδυνάμεις και παραλίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου