Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ!

  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας και πιστούς αναγνώστες, που ενδιαφέρονται και ρωτούν με τηλεφωνήματα και e-mail για την ημερομηνία έκδοσης του περιοδικού. Τους πληροφορούμε, ότι το περιοδικό θα κυκλοφορήσει εντός του ερχόμενου δεκαημέρου, αλλά παρακαλούμε τους φίλους που επισκέπτονται συχνά το blog μας στο διαδίκτυο, να το παρακολουθούν έτσι ώστε να ενημερωθούν για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. 
  Θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε απολύτως, ότι το περιοδικό "ΦΟΥΣΚΩΤΟ" θα συνεχίσει να κυκλοφορεί σε ΕΝΤΥΠΗ έκδοση (παρά τις καθυστερήσεις), όπως εξ' άλλου πράττει συνεχώς επί μία εικοσαετία, ξεκινώντας σε εποχές που και μόνη η έκδοση ενός περιοδικού για φουσκωτά, φαινόταν "παράλογη". Σήμερα, παρά την διάλυση της αγοράς, την εξολόθρευση του κλάδου αλλά και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες σκαφών στην συντήρηση και την χρήση τους, είναι σαφές ότι υπάρχει ένα διαφορετικό τοπίο σε σχέση με το 1990: Πολλά σκάφη, εξειδικευμένες γνώσεις, μεγάλο ενδιαφέρον, ουσιαστική και συνεχής ανάγκη έγκυρης ενημέρωσης. Άρα, ακόμα κι αν έχουν σταματήσει οι πωλήσεις και εξαφανιστεί οι διαφημίσεις, πιστεύουμε ότι οι αναγνώστες μας είναι πάντα εκεί έξω και περιμένουν κάθε καινούριο τεύχος με ενδιαφέρον. 
  Αυτό που επίσης θα συνεχίσουμε, είναι η ηλεκτρονική έκδοση του "ΦΟΥΣΚΩΤΟ Free on the Net", το οποίο όμως θα περιέχει κυρίως αναδημοσιευμένα άρθρα, tests και editorials μαζί με κάποια "φρέσκα" νέα, πάντα σελιδοποιημένα και δουλεμένα σε μορφή κανονικού περιοδικού 200 σελίδων, τις οποίες μπορεί ο επισκέπτης του blog μας να κατεβάσει και να εκτυπώσει ελεύθερα (και φυσικά δωρεάν). Αυτό δεν έχει ουδεμία σχέση με το "ΦΟΥΣΚΩΤΟ", το οποίο όπως είπαμε θα συνεχίσει να κυκλοφορεί σε ΕΝΤΥΠΗ μορφή στα περίπτερα όλης της χώρας.
  Είναι αλήθεια, ότι τους δύο τελευταίους μήνες αντιμετωπίσαμε (και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε) μεγάλα προβλήματα υπό την μορφή "ντόμινο", δηλαδή που μεταφέρονται σε εμάς από επιχειρήσεις πελατών μας οι οποίες κλονίζονται (ή έκλεισαν) από την αναδουλειά. Δεν ελπίζουμε σε σημαντικές αλλαγές, μιά και ό,τι και να γίνει πιά σε πολιτικό επίπεδο, το παιχνίδι πέρασε (ή το έδωσαν) στα χέρια άλλων, των ευρωπαϊκών πολιτικών και οικονομικών μεγαθηρίων. Όμως, συνεχίζοντας τη δουλειά μας έστω και "υπό κλίμακα", επαναλαμβάνουμε ότι θα πρέπει πρωτίστως να διατηρήσουμε την ευγένεια, την ανθρωπιά και την σοβαρότητά μας προς αλλήλους: Το μεγαλύτερο -αλλά και πιό "αστείο"- πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε τελευταία, είναι να μας ρωτούν το πότε και το αν θα βγει το περιοδικό, ακριβώς οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά ότι το περιοδικό καθυστερεί επειδή οι ίδιοι έχουν αθετήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντί του! Είναι δηλαδή σαν να ζουν σε κάποιο άλλο σύμπαν, αντιγράφοντας ίσως και τον -τελικά, ως απεδείχθη "μοιραίο"- πρωθυπουργό μας, ο οποίος όταν την 28η Οκτωβρίου ο λαός διαδήλωνε την αντίθεσή του και το παράπονό του απ' άκρου σ' άκρο της χώρας, εκείνος ήταν σε τριήμερες διακοπές σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Κρήτης, συζητώντας μαζί με άλλους απίθανους σοσιαλιστές, για την... αραβική άνοιξη! Έτσι λοιπόν, σ' αυτή την χώρα του αλαλούμ, της πολιτικής ανεπάρκειας και -πλέον- της φτώχειας και της μιζέριας, προφανώς δεν αποτελεί θέμα ή πρόβλημα το πότε θα κυκλοφορήσει ένα περιοδικό για φουσκωτά σκάφη. Είναι όμως θέμα για εμάς, και ελπίζουμε και για τους αναγνώστες μας, οπότε παρακαλούμε παρακολουθήστε αυτό το blog, και σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία του ραντεβού μας στα περίπτερα όλης της χώρας.
  Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που μας στήριξαν στο παρελθόν και θα μας στηρίξουν και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου