Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

SPLASH COVERS: ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΣΑΣ! (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προστατέψετε τον κινητήρα του σκάφους σας με τα καλύτερα καλύμματα της αγοράς! Τα Splash Covers έχουν σχεδιαστεί ώστε να αντέχουν στις χειρότερες καιρικές συνθήκες και προστατεύουν τέλεια τους κινητήρες σας από τις ακτινοβολίες UV, τον ήλιο, το νερό και το αλάτι. Δεν αιχμαλωτίζουν την υγρασία και δεν επιτρέπουν τη διάβρωση, ενώ είναι κατασκευασμένα από καινοτομικό υλικό που επιτρέπει στο ύφασμα να εισπνέει διαχέοντας την υγρασία στο περιβάλλον. Αντίθετα δηλαδή από τα φθηνότερα υλικά, όπως ο καμβάς ή το βινύλιο, τα οποία προκαλούν φθορές στο χρώμα ενώ δεν εμποδίζουν την διάβρωση ή την υγρασία.

Τα καλύμματα Splash είναι κατάλληλα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα ώστε να μένουν πάνω στον κινητήρα εφόσον αυτός είναι σε λειτουργία! Είναι πλήρως δοκιμασμένα και εγκεκριμένα. Όχι μόνο δεν επηρεάζουν αρνητικά την απόδοση του κινητήρα, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις τη βελτιώνουν επιτρέποντας στον κινητήρα να λειτουργεί σε χαμηλότερη θερμοκρασία.

Κάθε κάλυμμα έχει άψογη εφαρμογή κι αυτό γιατί σχεδιάζεται ξεχωριστά για κάθε διαφορετικό μοντέλο κινητήρα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αναγραφής στα καλύμματα των λογότυπων κάθε εταιρίας, κάτι που σας εξασφαλίζει πως τα καλύμματα είναι πλήρως εγκεκριμένα για χρήση από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κινητήρων (Mercury/ Mariner, Suzuki, Evinrude & Yamaha).

Τα Splash Covers προστατεύουν τον κινητήρα σας από:
  • Ξεθώριασμα λόγω UV ακτινοβολίας
  • Χτυπήματα και γρατζουνιές
  • Διάβρωση από το αλάτι

Διάθεση: ΑΝ. ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΟΥ & ΣΙΑ ΕΕ, Πίνδου 62, Πεύκη Αττικής, τηλ.: 210 6147019, email: manousaridis@hol.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου