Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΣ ΤΗΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»: ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ!

Είναι ντροπή και αίσχος, το να δίνονται κίνητρα και φοροελαφρύνσεις στους εισαγωγείς καινούριων αυτοκινήτων, ενώ την ίδια στιγμή έχει καταδικαστεί στην αφάνεια ο κλάδος των σκαφών αναψυχής, μέλη του οποίου είναι ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ! Δηλαδή, χωρίς πολλά λόγια και φιοριτούρες: Πίεσαν την κυβέρνηση οι ΓερμανοΓάλλοι για να πουλήσουν αυτοκίνητα στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό, και η Κυβέρνηση αυτή (που ήδη έχει γραφτεί με μαύρα γράμματα στην Ιστορία του Έθνους) τους κάνει το χατήρι, μειώνοντας τους φόρους κατανάλωσης και πολυτελείας. Έτσι, τα δανεικά που μας δίνει η  Ευρώπη θα ξαναφύγουν αμέσως για αγορά αυτοκινήτων, συν τους τόκους, ΠΛΗΝ τα έσοδα του Δημοσίου (αφού μειώνεται ο φόρος κατανάλωσης!). Τι είσαστε –και ΠΟΙΟΙ είσαστε- εσείς βρε λεβέντες; Τυφλέ λαέ, άφησες τους πιτσιρικάδες μόνους να αντιστέκονται στο πιό βίαιο, σκληρό και κυνικό καθεστώς που γνώρισε η Ελλάδα απ’ την εποχή των δικτατόρων και δώθε...


  Όσο για τους άλλους επαγγελματικούς κλάδους; Να πάνε να πνιγούν, έτσι; Μαγαζιά κλείνουν, κατασκευαστές πτωχεύουν, και μάρκες γνωστές, δημιουργημένες από ανθρώπους καλούς, εξαφανίζονται. Κανείς δεν νοιάζεται για κάτι που παράγεται στην Ελλάδα! Ο κλάδος των σκαφών εκπέμπει S.O.S., και η «Κυβέρνηση ΜΕΡΟΥΣ των Ελλήνων» κλείνει τον ασύρματο για να μην το ακούει.


  Ντροπή και Αίσχος!


  Αλλά εμείς, θα παραμείνουμε. Εδώ! Μέχρι την άνοιξη! Μέχρι το καλοκαίρι! Για να σας πετάμε πέτρες όπως θα φεύγετε, ντροπιασμένοι, για να «σας παρηγορήσουν» οι τοκογλύφοι των αγορών, με διορισμούς στις Βρυξέλλες και σε άλλα Ευρωπαϊκά αξιώματα. Θυμηθείτε με!          Δημ. Παπ.


Υ.Γ. Και να μην ξεχάσω: Καλώς να το δεχθείτε το "αφεντικό", σήμερα 7 Δεκεμβρίου. Εμείς θα είμαστε απ'έξω και θα φωνάζουμε "ουουουου", μαζί με τον Ζήκο- Χατζηχρήστο. Της κακομοίρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου