Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

TΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Νο 135 (80) ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ


  Για λόγους ανεξάρτητους της θέλησής μας, που σχετίζονται με την απαράδεκτη συμπεριφορά ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ (το τονίζουμε, ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ) κατασκευαστικών επιχειρήσεων απέναντι στο περιοδικό που τις ανέδειξε, το τεύχος Δεκεμβρίου θα καθυστερήσει για μερικές ημέρες ακόμα. Παρακαλούμε, παρακολουθείτε το blog μας για να ενημερωθείτε για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. Ζητούμε συγνώμη από τους αναγνώστες που ήδη αναζήτησαν το τεύχος στα περίπτερα, αλλά στον εμπορικό χώρο των φουσκωτών συμβαίνουν πράγματα (και εμφανίζονται συμπεριφορές) που τείνουν να τον εξαφανίσουν! Θυμίζουμε ότι στο υπό κυκλοφορίαν τεύχος (που είναι έτοιμο, στο τυπογραφείο) υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα τεστ νέων μοντέλων του 2011, τα videos των οποίων θα αναρτηθούν άμεσα στο blog μας, αμέσως μόλις το περιοδικό βγει στα περίπτερα.
  Τέλος, εκφράζουμε τη θλίψη μας, την αγανάκτησή μας, την απορία μας, την έκπληξή μας, το παράπονό μας και την πικρία μας για τη στάση της Ελληνικής κυβέρνησης, η οποία ενώ έχει πάρει μέτρα «ψαλιδίσματος»  της ζωής μας γενικότερα, το μόνο μέτρο «ανάπτυξης» που εξήγγειλε για άμεση εφαρμογή, είναι η... απόσυρση για αγορά καινούριων αυτοκινήτων! Το σουρεαλιστικό αυτής της απόφασης είναι εμφανές (ο χρεωκοπημένος αγοράζει Mercedes!!!), αλλά και ο λόγος προφανής: Τα «ξένα αφεντικά», δηλαδή οι Γερμανογάλλοι, τράβηξαν το αυτί της εντολοδόχου κυβέρνησης, ζητώντας να πουλήσουν και κανένα αυτοκινητάκι στους άφραγκους Έλληνες! Την ίδια όμως στιγμή, δεκάδες κατασκευαστές μικρών σκαφών αναψυχής απειλούνται με λουκέτο, ενώ θα μπορούσαν να παράγουν, να εξάγουν, να κρατήσουν το χρήμα μέσα στη χώρα, να φέρουν και συνάλλαγμα. Τι να πει κανείς... Άγνοια; Ασχετοσύνη; Αδιαφορία;  Ή μήπως είμαστε μάρτυρες ενός προγράμματος κατάκτησης της Ελλάδος και μετατροπής της σε μία χώρα εργατών, που θα δουλεύουν με σκυμμένο κεφάλι και χωρίς ερωτήσεις για τα ντόπια και ξένα αφεντικά;
  Αχ, «Ελλάδα του πράσινου ήλιου», πως (μας) κατάντησες...
  (Μετά από αυτά, είναι σαφές ότι μικρότερη σημασία όλων έχει η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του τεύχους Δεκεμβρίου ενός περιοδικού για φουσκωτά...).     Δημ. Παπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου