Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "ΦΟΥΣΚΩΤΟ". ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ Ή ΤΑ ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ "ΑΡΓΟΣ" ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ/ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ

 Οι φίλοι του περιοδικού από όλη την Ελλάδα, ας σπεύσουν στα περίπτερα και στα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας από το Σάββατο 3 Μαρτίου, για να αγοράσουν το νέο τεύχος Νο 84 στην (νέα, χαμηλή) τιμή των 5 Ευρώ. Ζητούμε συγνώμη για την καθυστέρηση της κυκλοφορίας, η οποία οφείλεται στις εξαιρετικά κακές καιρικές συνθήκες των τελευταίων εβδομάδων, γιατί πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν ότι τα Πρακτορεία λόγω ελλείψεως προσωπικού δεν φροντίζουν τα «μικρά» –σαν επιχειρήσεις– έντυπα, γι' αυτό και είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σχετικά με το πότε θα διανεμηθεί το κάθε τεύχος).
  Παρακαλούμε, από το Σάββατο 3 Μαρτίου αναζητήστε το «ΦΟΥΣΚΩΤΟ» στο περίπτερό σας, κι αν δεν υπάρχει εκεί, κάντε τον κόπο και ρωτήστε στο επόμενο, ή στο πρακτορείο εφημερίδων και περιοδικών της πόλης/περιοχής σας! (Συχνά, ούτε οι ίδιοι οι περιπτεριούχοι δεν ξέρουν ότι το έχουν, και το ανακαλύπτουμε ψάχνοντας, θαμμένο κάτω από περιοδικά με δώρα τσάντες και σύνεργα μακιγιάζ!).
  Αγοράστε το νέο «ΦΟΥΣΚΩΤΟ» από τις 3 Μαρτίου και για τις δύο επόμενες εβδομάδες (γιατί, αν κλείσουν όλα τα περιοδικά σαν κι αυτό, θα μείνουμε μόνο με τα σύνεργα του μακιγιάζ, για να μπαίνουμε σπίτι και να μην μας γνωρίζει ο διαχειριστής που ζητά τα κοινόχρηστα!).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου