Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

SARISSA MARINE PROJECTS


  Η εταιρεία μας παρακολουθώντας από κοντά τις διεθνείς εξελίξεις αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στις ξένες αγορές.
Η νέα γραμμή παραγωγής ονομάζεται SARISSA MARINE PROJETS, η οποία περιλαμβάνει δύο νέα μοντέλα το SR 737 και το BR 929.
Tα δύο νέα μας μοντέλα είναι Οpen με γάστρες με αεριζόμενα steps σχεδιασμού Convex.
Η γάστρα του SR 737 είναι σχεδιασμένη από τον γνωστό Βρετανό σχεδιαστή Adam Younger και η γάστρα του BR 929 είναι σχεδιασμένη από τον γνωστό Σουηδό σχεδιαστή Ocke Mannerfelt, με γνώμονα την χαμηλή κατανάλωση με χρήση μικρών ιπποδυνάμεων για ασφαλή, μαλακή και στεγνή πλεύση.
Oι κουβέρτες (decks) των δύο μοντέλων είναι σχεδιασμένες από τον Τάκη Σαμαρτζή ο οποίος με την πολυετή πείρα του στον χώρο της θάλασσας δημιούργησε δύο πρωτοποριακές κουβέρτες για ασφαλή πλοήγηση και άνετο ναυτικό τουρισμό.
Η κατασκευή των δύο Offshore μοντέλων μας πραγματοποιείται από υλικά υψηλής ποιότητας όπως Μultiaxial Fibres, Airex, P.V.C. foam, και σε ορισμένες περιπτώσεις από Carbon ή Kevlar.
Oι αεροθάλαμοι κατασκευάζονται από ύφασμα Hypalon Neopren 1.670 dtex Orca της Pennel Flipo και ολοκληρώνονται από περιφερειακό λάστιχο νεοπρενίου και όχι από P.V.C.
Oι κουβέρτες είναι πλήρως αυτοαδειαζόμενες σε στάση, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης κρυφού ηλεκτρικού εργάτη στην πλώρη ή στην πρύμνη ή ακόμα και στα δύο σημεία του σκάφους, οι δεξαμενές καυσίμου και νερού είναι εισαγωγής από Aμερική με πιστοποίηση CE με φλοτέρ ηλεκτρονικού τύπου.
Οι κονσόλες των δύο σκαφών έχουν την δυνατότητα τοποθέτησης χημικής ή ναυτικής τουαλέτας.
Ο standard εξοπλισμός των δύο σκαφών είναι πλούσιος και μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση με δύο marine μπαταρίες και ηλεκτρολογικό πίνακα, ηλεκτρικό εργάτη με άγκυρα και αλυσίδα, δεξαμενές καυσίμου, δεξαμενές νερού με ντουζιέρα, πλήρης ταπετσαρίες υψηλής ποιότητος και αισθητικής, φώτα πλεύσης, σεντίνες, σκάλες, βάσεις βοηθητικής, ανοξείδωτους ιστούς, ανοξείδωτες δέστρες κ.λ.π.
Για περισσότερες πληροφορίες: 210-2520410 & 411, elco@otenet.gr.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου