Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ MERCURY-MARINER 2012


  Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, στα πλαίσια της ανάπτυξης και συνεχούς επιμόρφωσης του Δικτύου Τεχνικής Υποστήριξης των εξωλέμβιων κινητήρων,  διοργάνωσε και φέτος  Τεχνικό Σεμινάριο MERCURY & MARINER. Το σεμινάριο διεξήχθη στις νέες ειδικά διαμορφωμένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της αποθήκης της εταιρίας στο Μοσχάτο από τις 2 έως και τις 10 Φεβρουαρίου 2012.
  Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Ιωάννης Παπαδόγιας, Τεχνικός Διευθυντής της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε.
  Εκπαιδεύτηκαν συνολικά 110 τεχνικοί και στελέχη συνεργείων χωριζόμενοι σε δύο βασικές κατηγορίες αρχαρίων και προχωρημένων. Αξιοσημείωτο είναι ότι με τα φετινά τεχνικά σεμινάρια επισφραγίστηκαν 6 νέες συνεργασίες που ενισχύουν το έργο ανάπτυξης του Δικτύου με στόχο την αρτιότερη κάλυψη όλο και περισσότερων περιοχών της χώρας μας. Επιγραμματικά, το σεμινάριο επικεντρώθηκε σε:
  SMART CRAFT – Next Gen Monitor 
  Βελτιώσεις Κινητήρων Mercury – Mariner
  Διαγνωστικό Σύστημα G.3, Έκδοση 1.3.5
  Καταγραφή και Αξιολόγηση  Ηλεκτρονικών Δεδομένων
 Διαδικασία Προγραμματισμού PCM
  Αναβάθμιση  CDS  9.06
  Διαδικασία Προγραμματισμού PCM
  Mercury University
  Τεχνολογίες Δίχρονων CARB - EFI - OPT
 Τεχνολογίες Τετράχρονων  CARB - EFI - VERADO
  Νέος F150 EFI
  Εγκατάσταση  Εξωλέμβιων  &  λοιπού Εξοπλισμού
  Συντήρηση εξωλέμβιων μηχανών
  Τεχνολογία DTS
  Μέθοδοι Διάγνωσης & Εργαλεία
  Πολιτική Εγγυήσεων
  Στο τέλος του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι αξιολογήθηκαν με γραπτές εξετάσεις και τους χορηγήθηκε Πιστοποιητικό εκπαίδευσης.
  Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της στους εξωλέμβιους κινητήρες MERCURY & MARINER, επενδύει σημαντικά σε τακτική εκπαίδευση του Δικτύου Τεχνικής Υποστήριξης με στόχο την κατάρτιση των τεχνικών της ανά την Ελλάδα, συντηρώντας σήμερα το μεγαλύτερο και πλέον αξιόπιστο Δίκτυο Τεχνικής Υποστήριξης στη χώρα μας, αποτελούμενο από 109 συνεργεία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου